Molenbad – Zwem4daagse.

Van maandag 26 augustus 2024 t/m vrijdag 30 augustus 2024  vindt weer onze jaarlijkse zwem4daagse plaats. Deze zwem4daagse wordt dit jaar voor de 51-ste keer georganiseerd en start iedere avond om 18,30 uur. De te zwemmen afstanden variëren tussen de  500 en de 1.500 meter en dienen minimaal 4 avonden gezwommen te worden.  Voor iedereen die de door hem/haar te zwemmen afstand 4 keer aflegt, ligt de Nationale Zweg4daagse medaille klaar.

U kunt zich vanaf 5 augustus a.s. voor de zwem4daagse aanmelden via onze website: www.molenbad.nl of door een E-mail te sturen naar: info@molenbad.nl.  Overigens is het plezierig als wij vooraf een goede inschatting van het aantal deelnemers kunnen maken. In verband hiermede stellen wij het op prijs als u uw deelname vooraf aan ons doorgeeft. Ook kunt u zich, vanaf maandag 19 augustus a.s. bij de kassa voor de zwem4daagse opgeven.

Voor deze 51-ste editie van onze zwem4daagse vindt er voor alle kinderen ook weer een kleurwedstrijd plaats. De betreffende kleurplaat treft u bijgaand aan. Uw kinderen/kleinkinderen worden verzocht om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren en tijdens de zwem4daagse bij de kassa van het zwembad in te leveren. Vergeet niet om de naam, de geboortedatum en het telefoonnummer van uw kind/kleinkind op de kleurplaat te vermelden. Tijdens de laatste dag van de zwem4daagse (op vrijdag 30 augustus a.s.) worden er uit de ingeleverde kleurplaten 3 winnaars gekozen. Verder mag er op de eerste avond van de zwem4daagse (maandag 26 augustus a.s.) weer op de stoep gekrijt worden en zijn hiervoor mooie prijsjes beschikbaar. Daarnaast wordt op woensdagavond 28 augustus weer het jaarlijkse veldspel gespeeld. Alle deelnemers worden na het veldspel verwend met limonade en een plakje cake. Tenslotte worden alle deelnemers aan de zwem4daagse getrakteerd op een ijsje en een zakje snoep of chips.

Tenslotte kunnen wij nog enkele scholieren voor onze kiosk gebruiken. Deze scholieren worden bij mooi weer ingezet tussen 13.00 en 17.00 uur en ontvangen een vergoeding van EUR 2,75 per uur. Zij moeten op de middelbare school zitten en houden zich bezig met de verkoop van snoep, ijs en dergelijke. Geïnteresseerden (ook met zijn tweeën) kunnen zich opgeven door een E-mail te sturen naar info@molenbad.nl of door dit telefonisch door te geven aan Tom Beerepoot (tel. 06 – 53657947).

Bestuur Het Molenbad – Tom Beerepoot – Secretaris

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *