Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers voor de kassa en kiosk

Zonder vrijwilligers kan het bad niet open. Daarom zijn we ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen verster- ken. De taken van de vrijwilligers bij de kassa en de kiosk bestaan o.a. uit het controleren van entreebewijzen en het verkopen van dagkaartjes en versnaperingen.
Lijkt het je wat ? Met een paar uur per week zijn wij al geholpen. Je spreekt verschillende mensen, je doet nieuwe contacten op en het is bovenal gezellig ! Voor je aan de slag gaat krijg je de nodige uitleg en ondersteuning. Aanmelden kan bij Chyla Bot, telefoon 06-50277989 of door het sturen van een mailtje naar vrijwilligers@molenbad.nl Voor nieuwe en bestaande vrijwilligers zal er nog een voorlichtingsavond gegeven worden.

Vrijwilligers voor de groen / klusploeg

Regelmatig ontvangt het bestuur complimenten over het onderhoud van het gebouw en van de tuin.
Dit is de verdienste van onze groen- en klusvrijwilligers. Vindt u klussen of tuinieren leuk en heeft u nog een paar uurtjes over? Geeft u dan op voor de groen-/ klus-ploeg. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@molenbad.nl of door te bellen naar Tom Beerepoot, tele-foon 06-53657947. Alle hulp is welkom !!!