Laatste nieuws

Een nieuw seizoen.
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels gestart en er wordt op diverse plekken al weer hard gewerkt om e.e.a. vlekkeloos te laten verlopen. Er zijn kleedkamers geschilderd, de tuin is weer bijgewerkt en vrijwilligers van NL Doet hebben ook hun steen- tje bijgedragen.
De opening van het zwembad staat gepland voor zondag 1 mei en de sluiting voor zondag 11 september.
U kunt dus op 1 mei a.s. vanaf 12.00 uur de eerste baantjes zwemmen en na afloop staat een lekker bakkie koffie of thee voor u klaar.

Onze schoonmaakdag staat gepland voor zaterdag 23 april a.s.
Wij beginnen om 8.30 uur met een kopje koffie met wat lekkers en om 9.00 uur met schoonmaken.
Vele handen maken licht werk en wij roepen u dan ook op om ons op 23 april a.s. te komen helpen en dit vooraf door te geven aan info@molenbad.nl.

Zoals ieder jaar wordt er voor alle kinderen, die kleuren leuk vinden, een kleurwedstrijd georganiseerd. De kleurplaat is te downloaden op www.molenbad.nl.
Print de kleurplaat uit, kleur deze zo mooi mogelijk in en lever hem uiterlijk 1 mei a.s. in bij een van de volgende adressen:

Erna Oosteinderweg 70 te Wognum
Sandra Klaverweide 78 te Nibbixwoud
Tom Sint Agneslaan 49 te Wognum

Voor de goede orde is deze kleurplaat ook bij deze nieuwsbrief gevoegd.

Vergeet niet je naam, geboortedatum en telefoonnummer op de kleurplaat te vermelden.
Tijdens de openingsdag op 1 mei worden er uit de ingeleverde kleurplaten 3 winnaars gekozen.

Slide1
Image is not available
Slide2
Image is not available
Slide 3
Image is not available
Slide5
Image is not available
Slide6
Image is not available
Slide7
Image is not available
Slide9
Image is not available
Slide11
Image is not available
Slide12
Image is not available
Slide14
Image is not available
Slide16
Image is not available
Slide17
Image is not available
Slide18
Image is not available
Slide19
Image is not available
Slide21
Image is not available
Slide23
Image is not available
Slide24
Image is not available
Slide25
Image is not available
Molenbad_sponsor
Sponsor_VDLG
molfreesia
klaver_giant_groep
sponsor_Hero
sponsor_deGreeuw
sponsor_ABOVO
Nummer8
Appel notarissen
Knipping
Atlantic
Shadow

De voorverkoop

De voorverkoop in een nieuw jasje
Dit jaar worden de geplastificeerde abonnementskaarten vervangen door harde pvc kaartjes (creditkaart-formaat). Wij zijn druk bezig het programma te schrijven en gaan ervan uit dit met een paar weken rond te hebben. De zwemabonnementen kunnen dan online worden aangevraagd waarbij je, via een link, je gegevens en pas-foto’s kan uploaden. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, worden de kaarten geprint. Dit nieuwe systeem bespaart ons veel tijd en werk en wij hopen dan ook dat hier zoveel mogelijk gebruik van gemaakt wordt. Zodra dit nieuwe systeem operationeel is, zullen wij dit door middel van een mail aan u doorgeven.

 

U kunt zich dit jaar ook nog via het oude vertrouwde inschrijfformulier aanmelden en in dit verband treft u ook het oude vertrouwde inschrijfformulier bij deze nieuwsbrief aan. Uiteraard zijn de voorwaarden voor het digitaal en per inschrijfformulier aanmelden gelijk.
Ook dit jaar werken wij weer met gunstige voorverkooptarieven. Tot en met 27 april a.s. kunt u hiervan profiteren. Een basis familiejaarabonnement kost in de voorverkoop € 132,-- in plaats van € 146,--. Voor een persoonlijk abonnement betaalt u in de voorverkoop € 66,-- in plaats van € 73,--.

In de onderstaande tabel zijn alle tarieven verwerkt.

Tarieven 2022

Voorverkoop Prijs  Seizoenprijs
Dagkaartje * €   4,50
10-badenkaart €  40,50
Avondkaartje geldig na 19.00 €   3,00
Gezinsabonnement ** € 132,00 € 146,00
3e en volgende kind €  23,00 €  26,00
Persoonlijk abonnement €  66,00 €  73,00
Zwemlessen*** €  98,00
Afzwemmen €  13,00
Duplicaat abonnement €   8,00

Het basis gezinsabonnement bestaat uit maximaal 4 gezinsleden welke allemaal op hetzelfde adres dienen te wonen. Hiervan is minimaal 1 of zijn maximaal 2 personen 18 jaar of ouder.
Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang.
Hoe kunt u voor de voorverkoopprijzen in aanmerking komen?
U kunt van de voorverkooptarieven profiteren door u vóór 27 april 2022 digitaal aan te melden, uw recente pasfoto/pasfoto’s te uploaden en het verschuldigde totaalbedrag vóór 27 april 2022 digitaal aan ons over te maken.
Degenen die dit jaar nog van het papieren inschrijfformulier gebruik wensen te maken, wordt verzocht om het verschuldigde bedrag op onze rekening onder nummer: NL73 RABO 0371 6027 34 t.n.v. Stichting Zwembad Wognum/Nibbixwoud over te maken.
Zoals eerder aangegeven zullen wij, zodra dit nieuwe systeem operationeel is, u nog een E-mail sturen waarin de procedure nog eens uitgebreid toegelicht wordt. Natuurlijk is het mogelijk dat u niet over apparatuur beschikt waarmede u uzelf kunt aanmelden en foto’s kunt uploaden. In dat geval verzoeken wij u om van het papieren inschrijfformulier gebruik te maken

De voordelen van een zwembadabonnement

Met een zwembadabonnement kunt u ook bij de volgende baden zwemmen:

• De Spetter, Abbekerk
• Het Zwembad, Midwoud/Oostwoud
• ’t Ploetertje, Sijbekarspel/Benningbroek
• De Weid, Andijk

Op vertoon van uw abonnement kunt u gratis naar binnen.
Digitaal bestelde abonnementen kunnen vanaf 1 mei a.s. opgehaald worden bij de kassa van het Molenbad.
Voor het bestuur van het Molenbad zijn het aantal abonnementen belangrijk. Naast de vaste geldelijke inkom-sten kunnen wij hiermede ons bestaansrecht richting de gemeente Medemblik aantonen. Wij hopen u dan ook dit jaar weer als abonnementhouder op het Molenbad te mogen begroeten.

Zwemlessen in het Molenbad

Dit jaar kunnen er zwemlessen worden gevolgd voor de ENVOZ zwem A – B - C, zwemvaardigheidsdiploma's en bij voldoende deelname ook voor snorkel- en survivaldiploma’s. Een leskaart, exclusief entree kost slechts € 98,-- . Hiervoor krijgt uw kind gedurende 4 maanden, 2 maal per week een half uur les. De lessen worden vanaf 15 mei gegeven op de dinsdagavonden tussen 17.00 en 18.30 uur en de zondagochtenden van 10.00 tot 11.30 uur.
Zwemlessen in het Molenbad zijn leuk, goedkoop en het is lekker dichtbij. Genoeg goede redenen om uw kind zwemlessen in het Molenbad te laten volgen.

Verder zullen wij, bij voldoende deelname, net als vorig seizoen ook weer zwemlessen voor het ENVOZ diploma afstand-zwemmen (met technieken wedstrijdzwemmen) geven. Deze zwemlessen hebben wij vorig seizoen voor het eerst aangeboden en belangstellenden kunnen zich ook hiervoor weer digitaal opgeven. De lessen worden vanaf 15 mei a.s. op de dinsdagavonden van 18.30 tot 19.00 uur en de zondagochtenden van 11.30 tot 12.00 uur gegeven.
Deze dagen en tijden zijn onder voorbehoud en het is dus mogelijk dat de aangegeven tijden e/o dagen wijzigen. Indien dat het geval is, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.
Bij de leskaart is een gezins- of persoonlijk abonnement verplicht ! Kinderen die geboren zijn in 2016 of eerder mogen deelnemen aan de zwemlessen.
Ook voor de omschreven zwemlessen kunt u zich digitaal opgeven. Zoals eerder aangegeven zullen wij u de procedure nog mailen.

Vrijwilligers voor de kassa en kiosk

Vrijwilligers voor de kassa en kiosk

Zonder vrijwilligers kan het bad niet open. Daarom zijn we ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen verster- ken. De taken van de vrijwilligers bij de kassa en de kiosk bestaan o.a. uit het controleren van entreebewijzen en het verkopen van dagkaartjes en versnaperingen.

Lijkt het je wat ? Met een paar uur per week zijn wij al geholpen.

Je spreekt verschillende mensen, je doet nieuwe contacten op en het is bovenal gezellig ! Voor je aan de slag gaat krijg je de nodige uitleg en ondersteuning. Aanmelden kan bij Chyla Bot, telefoon 06-50277989 of door het sturen van een mailtje naar vrijwilligers@molenbad.nl Voor nieuwe en bestaande vrijwilligers zal er nog een voorlichtingsavond gegeven worden.

Vrijwilligers voor de groen / klusploeg

Vrijwilligers voor de groen / klusploeg

Regelmatig ontvangt het bestuur complimenten over het onderhoud van het gebouw en van de tuin.
Dit is de verdienste van onze groen- en klusvrijwilligers. Vindt u klussen of tuinieren leuk en heeft u nog een paar uurtjes over? Geeft u dan op voor de groen-/ klus-ploeg. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@molenbad.nl of door te bellen naar Tom Beerepoot, telefoon 06-53657947.

Alle hulp is welkom !!!

Heeft u ideeën of suggesties?
Ideeën of suggesties zijn van harte welkom. Geef ze door aan één van de bestuursleden of stuur een mailtje naar info@molenbad.nl
Op dit moment hebben wij geen activiteitenteam meer en wij zoeken daarom geïnteresseerden die ons acti-viteitenteam nieuw leven willen inblazen.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@molenbad.nl.
Voor meer en actueel nieuws verwijzen wij u naar onze website: www.molenbad.nl

Openingstijden 2022

Opening van het seizoen: zondag 1 mei 2022.
Sluiting van het seizoen: zondag 11 september 2022.

Maandag tot en met vrijdag : 12.00 – 20.00 uur
Zaterdag, zon- en feestdagen : 12.00 – 17.00 uur
Op de dinsdagavonden is het bad tussen 17.00 en 19.00 uur, i.v.m. zwemlessen (onder voorbehoud), gesloten.